Tannbleking

Tannbleking

Med Beauty Smile tannbleking får du en skånsom og effektiv kosmetisk tannbleking behandling til en langt lavere pris enn tradisjonell tannbleking.

På bare en behandling kan du få lysnet tennene dine med opptil 2 -9 toner.
Det er ingen bivirkninger ved behandlingen og den kan
utføres så ofte som hver 3. måned.

Beauty Smile er et godt alternativ til den tradisjonelle tannblekingen. Ønsket om hvite tenner har eksistert i mange århundrer. Hvite tenner var og er stadig et tegn på sunnhet og skjønnhet. Et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av renhet og velvære.

BS Zero Gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0.01% peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys.
Gelèns aktivstoffer reagerer på misfargingen i tannemaljen, og etter en halv time vil du oppleve, at dine tenner er blitt 2-9 fargetoner lysere. Gelen påvirker ikke tannkjøttet eller tannemaljen. Beauty Smile bleker dine tenner på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerter eller bivirkninger.

Beauty Smile er et godt alternativ til den tradisjonelle tannbleking. Ønsket om hvite tenner har eksistert i mange århundrer. Hvite tenner var og er stadig et tegn på sunnhet og skjønnhet. Et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av renhet og velvære.

BS Zero Gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0.01% peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys.
Gelèns aktivstoffer reagerer på misfargingene i tannemaljen, og etter en halv time vil du oppleve, at dine tenner er blitt 2-9 fargetoner lysere. Gelen påvirker ikke tannkjøttet eller tannemaljen. Beauty Smile bleker dine tenner på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerter eller bivirkninger.

PRIS FRA:

1.450,-

HVOR:

Tenner

VARIGHET:

Avhenger men fra 3-6 mnd etter behandling.

BEHANDLINGSTID:

ca 30-45 minutt

Relaterte behandlinger: