Sprengte blodkar

Sklerosering eller laserbehandling av synlige blodårer

De sprengte blodkarene kan arte seg som tydelige røde eller blålige årenettverk.

Behandling

Årene blir behandlet med det vi kaller skleroterapi/sklerosering. Skleroterapi er en injeksjon som inneholder ett stoff som irriterer åreveggene og gjør dem klebrige. Årene trekker seg sammen, klapper sammen og ødelegges. Kroppen vil senere bryte ned ødelagte årer, som igjen vil transporteres vekk ved hjelp av mikrosirkulasjonen i kroppen.

Det er vanlig med 1-3 behandlinger avhengig av hvor hardt angrepet man er. Når de største årene er behandlet, vil det i visse tilfeller være behov for å behandle de minste årene med laser.

Ved behandling av legger og ben må du ha på støttestrømper umiddelbart etter behandlingen. Disse bør du ha på de første 24-48 timene etter behandlingen og siden på dagtid i 14 dager.

Vi behandler også sprengte blodkar med laser.

Permanent fjerning

Effekten er permanent på de sprengte karene som behandles, men en kan ikke garantere for at kroppen ikke danner nye sprengte blodkar. Ved blant annet graviditet, arbeid som innebærer mye gange eller stillestående arbeid er det fare for ny dannelse av nye sprengte blodkar.

Blodkar som står i trykk kan være vanskeligere å fjerne i forhold til blodkar hvor trykket er lavere. I gjennomsnitt regner man med at 40-70 % av karene kan fjernes.

PRIS FRA:

2.490,-

HVOR:

Ben
Legger
Ansikt

VARIGHET:

Permanent

LOJALITETSKORT:

Les mer her

Relaterte behandlinger:

Laserbehandling