HydroJelly Mask behandlinger

Hydrojelly maskene fra Esthemax er en ny generasjon peel-of masker. Alle hydrojellymaskene er tilsatt elektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Dette gir en umiddelbar og intens fuktighet. Maskene skaper en vakuumlignende forsegling, som muliggjør dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene. Maskene virker umiddelbart, og gir ikke bare god næring og en beroligende effekt for huden. Den gir også en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

HydroJelly Mask behandling 30 min

Her renser vi ansiktet, før vi påfører en soft peel som masseres av før masken.
Den deilige utvalgte masken vil ligge og virke inn i huden i 20 min før den peeles av. Huden blir etterlatt myk og soft med glød  – perfekt  før en anledning hvor du vil skinne litt ekstra.

HydroJelly Mask Signatur behandling 60 min

Her skreddersyr vi den perfekte behandlingen fra Esthemax som huden DIN trenger  med rens og en soft peel som masseres av før masken. I tillegg vil det bli tilført ekstra gode peptider som huden vil elske. Den deilige utvalgte masken vil ligge og virke inn i huden i 15 -20 min før den peeles av. Huden blir etterlatt myk og soft med en super glød!

HydroJelly Mask + Dermapen

Anti age kombo behandlingen som du vil elske. Etter en grundig behandling med Dermapen vil du elske å få påført HydroJelly Mask etter behandlingen  – denne vil roe ned huden og vil etterlate huden din silkemyk, spenstig og strammere!

Masken kan kombineres i mange behandlinger – DU velger hvilken !

PRIS FRA:

690,-

HVOR:

Ansikt

Relaterte behandlinger:

PBserumHA