Negler

Våre dedikerte og utdannede negledesignere tilbyr alle typer neglebehandlinger, fra tradisjonell manikyr med lakk til mer avansert negleforlengelse med valgfritt design og dekor. Materialene vi bruker er av høyeste kvalitet fra verdensledende produsenter , slik at vi alltid kan garantere et flott og varig resultat.Alle neglebehandlinger inkluderer neglbåndspleie.  Gi gjerne beskjed til våre negledesignere om hva du ønsker deg.

Gelenegler:
Gelenegler gir mange muligheter og egner seg for alle, uavhengig av tilstanden på deres naturlige negler. Her støpes geleen utenpå neglen, noe som gir et sterkt resultat som holder lenge. Med denne behandlingen bygger man neglen på nytt, og står dermed fritt i valg av lengde, form og tykkelse. Resultatet blir vakre og delikate negler.

Gelenegler varer i fire-fem uker. Når neglene skal fjernes, er det viktig at dette gjøres i salong for å ikke gjøre skade på egne negler.

Shellac: 
Dette er en sterkere form for lakk, som holder i to-tre uker. Behandlingen starter med å klargjøre neglene slik at vi har et godt utgangspunkt før vi påfører lakk. Neglene vil bli klippet og filt, og neglebånd. Topcoaten hindre riper i lakken og sikrer langvarig glans.

Spamanikyr:
Klassisk spa-manikyr inkludert håndmassasje. Inneholder mykgjørende vannbad, peeling, dytting og fjerning av neglebånd, klipping og filing av negler. Valgfri farge på Shellac, håndkrem og lett massasje av hendene. For deg som ønsker freste og velstelte, men naturlige negler tilbyr vi manikyr med tradisjonell neglelakk. Dette er skånsomt for neglene. Behandlingen inkluderer fiksing av neglebånd samt lakkering og en god håndkrem. Behandlingen er populær blant de som vanligvis seller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong. Vi tilbyr neglelakk i en rekke flotte farger.

En manikyr med shellac vil gjøre at det ser ut som at du har nylakkerte negler i flere uker.

PRIS FRA:

595,-

HVOR:

Hender

Føtter

Se priser

Relaterte behandlinger:

Massasje