Negler

Hos oss får du både spamanikyr, pedikyr og Shellac.

Disse behandlingene kan kombineres så du er klar for sommeren med vakre, velstelte hender og føtter med valgfri shellac.

Shellac

Takket være evnen Shellac har til å holde på et vakkert resultat lenger enn tradisjonell neglelakk og akrylnegler, har Shellac blitt et anerkjent navn i skjønnhetsindustrien.

Shellac er en neglebehandling som består av en kombinasjon av gelé og neglelakk. Med denne kombinasjonen er Shellac en mindre skadelig for dine negler enn tradisjonelle geléer og akrylnegler.

Shellac påføres i fire strøk, der hvert strøk herdes under UV-lys. Dette bidrar til å gi Shellac en skinnende, blank finish og et mer langvarig resultat sammenlignet med andre typer neglelakk og geléer.

Spamanikyr

​Dette er den beste behandlingen vi har for hender.

Vi begynner med et mykgjørende håndbad for deretter å gi hele hånden en deilig skrubb som fjerner døde hudceller og klargjør hånden for videre behandling.

  • fjerning av neglbånd

  • klipping og filing av negler

  • lakk – eller du kan oppgradere behandlingen med shellac

Behandlingen avsluttes med en god håndkrem. Dette er for deg som vil skjemme bort hendene dine!

Vi tilbyr også negleforsterkning.

Spapedikyr

Unn deg en eksklusiv og luksuriøs pedikyr for dine føtter – en behandling for deg som ønsker flotte og friske føtter og nyte en avslappende behandling.

Avslappende fotbehandlinger med velgjørende produkter. Behandlinger inneholder bl.a saltvannsfotbad, skrubb og maske på føtter. Negler og føtter files og stelles . Avsluttes med massasje av føtter og legger. Etterlater føtter silkemyke. Velg selv hva din behandling skal inneholde. Vår dyktige hudpleier gjør at du får behagelig behandling med flott resultat.

Også denne behandlingen kan oppgraderes med Shellac eller Fransk.

PRIS FRA:

795,-

HVOR:

Hender

Føtter

Relaterte behandlinger:

Massasje