Meline

En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten av bruk av laser.

Vi vet at pigmenter i huden kan reduseres men kommer ofte tilbake, og gjerne i enda verre utgave. Meline er et eget konsept som arbeider på helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din. Pigmentforandringer og ujevn hudfarge kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner.

Studier viser at pigmentfeil får huden til å se 10-15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonforandringer med graviditet, p-piller, menopause, traumatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Meline påvirker melanindannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektiv samt å gi huden dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / kloasma, leverflekker, acne, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Meline sin mekanisme er basert på en hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

PRIS FRA:

1.490,-